Reduceri de Florii!

Unele magazine din România nu au uitat de cei care își serbează ziua onomastică de Florii și le oferă tuturor celor care poartă nume de flori o serie de reduceri și promoții la produsele pe care le comercializează.

Astfel, hypermarket-ul Cora și magazinul online Evomag au pregătit următoarele campanii de Florii:

 - la Cora, prin prezentarea cardului de fidelitate, se oferă tuturor sărbătoriților acestei zile o reducere de 10% prin tichet Cora din valoarea coșului de cumpărături, în limita a 10 lei/card. Vă sfătuiesc să întrebați la Punctul de beneficii dacă ați fost înregistrat corect în baza de date și dacă sunteți eligibili pentru această campanie, înainte de a face cumpărăturile dorite.

- la Evomag, primiți o reducere de 3% la orice produs, prin introducerea codului la-multi-ani-de-florii în câmpul “încarcă voucher/tichet” înainte de finalizarea comenzii.

Pentru mine, în acest an surpriza vine din partea rețelei de hypermarket-uri Carrefour, care nu a anunțat nicio acțiune specială pentru sărbătoriții acestei zile, deși pentru o perioadă îndelungată de timp, a fost principalul promotor al acestor tipuri de campanii promoționale desfășurate de-a lungul anulului cu ocazia diverselor sărbători.

P.S. Conform ultimelor informații, Carrefour nu s-a dezis nici în acest an de tradiția pe care a instituit-o, oferind un mic cadou tuturor aniversaților, în baza bonului de cumpărături și a unei cărți de identitate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>