Flanco – Reduceri pe loc la mii de produse!

Întrucât mulți dintre dumneavoastră ați amânat achiziția unor produse pentru această perioadă, când majoritatea magazinelor vor aplica o serie de reduceri la produsele din stocul propriu, este bine să consultați oferta retailer-ului de electronice și electrocasnice Flanco, care derulează în perioada 16 ianuarie – 08 februarie 2014 campania “Reduceri pe loc la mii de produse”, în cadrul căreia vi se vor acorda discount-uri de până la 86% din prețul lor de vânzare.

Reducerea se va aplica direct pe bonul fiscal, întreaga listă de produse participante fiind disponibilă în această pagină.

Cei care aveți vouchere disponibile din campaniile promoționale desfășurate în trecut, este bine să știți că nu le veți putea folosi pentru achiziția produselor din anexa nr. 2 la regulamentul campaniei, pe care îl puteți consulta aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>