Bucurii de iarnă la Hotelul Pârâul Rece** (p)

​Chiar dacă pentru mulți dintre noi sărbătorile de iarnă s-au incheiat, atmosfera din birourile de la serviciu luându-i locul celei de vacanță, există în continuare motive de bucurie pentru persoanele care sărbătoresc pe rit vechi și pentru aceia care au lucrat sau au fost în imposibilitatea de a se bucura cum se cuvine de perioada de relaxare aferentă sfârșitului de an.
​În acest context, este bine de știut faptul că dacă intenționați să vă bucurați de o scurtă vacanță în perioada următoare, o variantă de cazare ar fi în localitatea Pârâul Rece, lângă Predeal, unde Hotelul Pârâul Rece**, complet renovat in 2010, pune la dispoziția oaspeților săi 60 locuri de cazare, structurate în 26 de camere cu un design modern, ce îmbină în mod armonios eleganța cu intimitatea.
​În această perioadă, hotelul vine în întâmpinarea celor care doresc să-și petreacă la munte sărbătorile de iarnă pe stil vechi, oferind două pachete de cazare cu preț special:
- primul dintre ele este in perioada Crăciunului pe stil vechi și include 5 nopți de cazare cu mic dejun și masă festivă de Crăciun la prețul de 650 lei/pers. în camerele standard sau 750 lei/pers. în camerele superioare;

craciun rit vechi

- al doilea pachet oferit asigură petrecerea Revelionului în această locație și include 4 nopți de cazare cu mic dejun și masă festivă în noaptea dintre ani la prețul de 950 lei/pers. în camerele standard sau 1050 lei/pers. în camerele superioare.

Revelion pe rit vechi

​Pachetele includ și alte surprize cum ar fi karaoke, muzică live sau balul mascat ce se va organiza după Revelion.

Hotelul Pârâul Rece**, situat pe DN73A pe drumul ce leagă Predealul de Râșnov, vă oferă și parcare proprie, restaurant de 60 de locuri, internet wireless de mare viteza în restaurant și în tot hotelul și o terasă în aer liber cu vedere panoramică către Valea Râșnoavei.
​Pentru rezervări sau alte informații, recepția hotelului vă stă la dispoziție la numerele de telefon +40721399084 și +40368100121.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>